En AI der sidder og arbejder med videoredigering fra InVideo AI

Video Maker er en GPT der sammen InVideo AI kan give manuel videoredigering baghjul, men kan den nu også det?

OpenAI’s GPT Store bugner af målrettede GPT’er, der tilbyder alt fra funktionalitet direkte i ChatGPT til eksterne services. Disse services springer via din prompt videre til deres eget website for at udføre en specifik opgave.

En af disse er ‘Video Maker’ fra InVideo AI. 

Det er et enkelt værktøj, der giver brugerne mulighed for at skabe professionelle videoer på få minutter ved hjælp af kunstig intelligens. Med Video Maker GPT kan man via ChatGPT plus generere engagerende scripts til enhver videotema, spare tid og undgå selv at skulle starte processen fra bunden. Når man har tastet sin prompt hopper man direkte videre til InVideo AI’s site.

I InVideo AI’s webapp laver man de færdige justeringer indtil resultatet er som ønsket.

Videoen fuldendes med VoiceOver og tekster. 

Når man har genereret sin video i InVideo AI, kan brugerne selv vælge stemme, køn og accent til voiceovers og tilpasse undertekststilen. Efter videoen er genereret, kan der foretages ændringer af videoen, scriptet eller ved brug af prompts. Sidstnævnte fungerer som måden man redigerer på i “Descript”. En genial platform til alle former for content creation.

Processen for at skabe en video med InVideo AI

  1. Indtast din idé: Vælg en arbejdsgang, beskriv din videoide og del detaljer om, hvordan du ønsker din video skal være.
  2. Vælg dit publikum: Vælg målgruppen, platformen og udseendet for din video. Dette hjælper InVideo AI med at indstille tonen for titlen, scriptet, baggrundsmusikken osv.
  3. Rediger script og medier: Skift scriptet ved at klikke på ‘Rediger script’ eller erstat lagermedier med dine egne med en simpel upload.
  4. Rediger med en prompt: Brug InVideo AI’s magiske boks til at foretage ændringer i din video.

Licenser og stockvideo

Når videoen er færdig, kan den eksporteres, og alle licenser er dækket af InVideo AI. Det lyder jo alt sammen meget smart, og det ser også godt ud. Det skal dog nævnes, at alt indhold, der benyttes, udelukkende er baseret på stockvideoer og ikke AI video. 

Alle de genererede videoer har et vandmærke henover indholdet og for at fjerne vandmærket skal man tegne et abonnement på deres service.